Uanset om du befinder dig i dit hjem, i bilen eller på en campingferie, så er det essentielt med et godt signal på mobilen, din tablet eller på dit TV. Bedresignal.dk giver dig det – og shoppen vil være bedst på markedet, så du kan roligt starte der, hvis du mangler nye antenner, der giver dig den bedste forbindelse på farten eller derhjemme.

Antenner og routere

Det hele startede med levering af antenner og routere/modemudstyr til mobilt bredbånd i hele Danmark, men med tiden har det grebet om sig. I dag leverer bedresignal.dk alt hvad der er værd at eje af trådløst udstyr til både 3G, 4G og Wifi, ligesom sortimentet også omfatter TV-antenner og -udstyr.

Skal du have en stabil bredbåndsdækning, så finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Huawei, Poynting, MeisterGain og Teltonika. Det gælder både traditionelle antenner, 4G routere/modem, forlængerkabler af høj kvalitet, adaptere og diverse tilbehør, og det er produkter, der virker, uanset om du er på campingferie, i sommerhuset eller sidder på fjorden og nyder udsigten fra din båd.

Intet bredbånd uden værktøj

Du får aldrig etableret dit nye bredbåndssystem eller det dertilhørende tilbehør, hvis ikke du har værktøjet i orden. Det har bedresignal.dk også fundet ud af, og derfor sælger de alt, hvad du skal bruge til installationen på samme sted. Det gælder både håndværktøj, murerværktøj, bits, bor og hulsave, klinger og børster, maleudstyr, beskyttelsesudstyr og andre småting.

Og så kan du selvfølgelig finde alt, hvad du behøver af kabler og adaptere. Lige fra billedkabler til lydkabler og computerkabler.

Til alle formål

Bedresignal.dk har besluttet, at de vil være de bedste på området, og derfor tilbyder de signalprodukter til stort set alle områder. 

Kører du ofte i bil – eller sejler for den sags skyld – og er du afhængig af et stærkt signal, så kan du købe forskellige former for antenner, der maksimerer mulighederne for en hurtig forbindelse.

Har du brug for bedre Wi-fi derhjemme, så kan du få gode løsninger fra blandt andet EnGenius og Ubiquiti, der sørger for, at det trådløse net når ud til alle hjørner af huset.

Er du campist, og er du træt af det dårlige signal, man ofte kommer ud for, når man er på camping, så kan du investere i en løsning, der maksimerer det signal, du modtager på dit mobile bredbåndsabonnement og TV. På den måde kan du også nyde en god streamingserie, når du ligger i campingvognen og lytter til den trommende regn på taget.