Vi er så småt gået i gang med genåbningen af landet, til stor glæde for rigtig mange danskere. Efter mange måneder i noget, der minder om isolation, er du formentlig næsten desperat for at komme ud og gøre alt det, du ikke har kunnet i næsten et år. Så hvor skal du starte, og hvor skal du slutte? Vi kommer med nogle bud i indlægget her.

Byt dine jule- og fødselsdagsgaver

Hvis bare én af dine julegaver kom fra en fysisk butik, så har du sandsynligvis ikke haft mulighed for at bytte den før nu. Hvis du gerne vil undgå at skulle ned i butikken sammen med alle de andre, så ring til butikken for at høre, hvor lang byttefrist de har. Mange butikker har nemlig forlænget fristen for at undgå, at folk stimler sammen.

Forkæl dig selv og din familie

Vi trænger alle til noget selvforkælelse efter et meget trist år. Derfor skal du forkæle dig selv med noget, du rigtig gerne vil have eller en god omgang massage – for det må du gerne nu. Derefter kan du tage ungerne i hånden og finde en legetøjsbutik i København, Aarhus, eller hvor du nu kommer fra, og lade dem vælge et stykke legetøj.

Gå til frisør

Corona rimer næsten på lange lokker. Frisørernes lange nedlukning har i hvert fald betydet, at mange ikke er blevet klippet i mange måneder. Ventelisten er sikkert lang, så skynd dig at ringe til din frisør og bestil en tid, så du kan få trimmet toppen.

Restaurantbesøg og drinks

Vin og god mad på en restaurant… Det er vi nok mange, der har savnet. Book et bord på en af de åbne restauranter, og nyd en hyggelig aften udenfor hjemmet – som i de gode, gamle dage.