Er du professionel inden for indkøb og beslutninger i redningsbranchen – for eksempel tilknyttet konsulent, som forsynings ansvarlig eller lignende – så kan du på Brand-redning-sikkerhed.dk finde nyttig information samt tips & tricks som er relevant for alle i redningsbranchen, uanset hvilken uddannelse, du har, eller hvilken funktion, du bestrider. Du kan læse om brancherelevante produktnyheder, regulativer, invitationer til arrangementer, og nyheder fra brancherelevante virksomheder og leverandører som for eksempel Rescue Center Denmark, PELI eu, Innovative Business Software og mange andre.

 

Hvis du dagligt følger med på bloggen, kan du indhente mange oplysninger om opdatering til software, nyt software, og nyheder om potentielle farer ved hverdagens brugsgenstande og elektroniske enheder. Vidste du for eksempel, at elbiler og hybrid biler udgør et stort faremoment i kraft af deres store batteri? På bloggen kan du læse artiklen, der fastslår, at batteriet i el- og hybrid-biler potentielt kan frigive høje strømstyrker til karosseriet, hvis bilen kommer ud for en ulykke – så høje, at det kan dræbe mennesker. Derfor bør der træffes særlige forholdsregler, når man har med el- eller hybridbiler at gøre. Det er for eksempel ikke tilrådeligt at anvende konventionelle slukningsmetoder, og ved bugsering bør der også tages højde for, at bilen stadig kan give livsfarligt stød.

 

Bloggen indeholder samtidig god information om de forskellige tiltag, der bliver gjort rundt omkring i regionerne – og på tværs af disse. Læs om Den Landsdækkende Akutlægehelikopterordning, som er et initiativ, der er blevet til i samarbejde mellem Danmarks fem regioner, og som står klar til at flyve ud til kritiske patienter i svært fremkommelige egne, hvor tiden er en afgørende faktor og kan betyde forskellen mellem liv og død. Få også kendskab til det seneste nye inden for barrierebeskyttelse i brandhætter, og bliv klogere på juraen bag de populære droner, som vinder større og større indpas i redningsbranchen.