Kender du de danske Nunoo tasker? Hvis ikke så læs lige med her.

Det danske brand Núnoo har på kort tid proportioneret sig som en anerkendt aktør i modebranchen. Núnoo har specialiseret sig indenfor fremstilling af særligt tasker til den modebevidste kvinde, og en Núnoo taske er grundet kvaliteten en tidløs investering. Núnoo taskerne er trendy og har et råt og lækkert look, og der gås aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller design.

 

Núnoo er et dansk accessories brand, der på meget kort tid har proportioneret sig som en anerkendt aktør i modebranchen. Núnoo har specialiseret sig indenfor fremstilling af særligt tasker til den modebevidste kvinde, og en Núnoo taske er grundet kvaliteten en tidløs investering. Núnoo taskerne er trendy og har et råt og lækkert look, og der gås aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller design. En Núnoo taske er til kvinder i alle aldre, der interesserer sig for mode og som sætter pris på en taske, der både ser godt ud og er praktisk.

  

Karakteristisk for taskerne fra Núnoo er, at de alle er meget rummelige. Alle taskerne har flere rum, og jo større tasken fra Núnoo er, jo flere og større rum er der til rådighed. Dette betyder, at der kan findes en Núnoo taske til byen, en Núnoo taske til skolen eller blot en Núnoo taske til hverdagen. Derudover er taskerne praktiske, grundet de gode materialer. Særligt Núnoo taskerne i vasket skind er modstandsdygtige og slidstærke, og læderet vil med tiden få et endnu mere råt og lækkert look, da det patineres.

 

Alimakka – populær og masser af fine detaljer

Alimakka tasken er en af tidens mest populære tasker med masser af fine detaljer og et råt look. Skuldertasken har masse af rum og fine detaljer og kommer både i ruskind og vasket skind med lynlåse og cool nitter. Tasken som er vasket i en vaskemaskine efter den er blevt synet sammen og denne vaskning er med til at give Alimakka tasken et super cool patineret og slidt udseende. Alimakka læder tasken har et tidløst look og er designet til at holde i mange år og kommer desuden i masser af cool farver bl.a. sort ruskind, grå, rød eller grøn skind. Forlænger din taskes levetid ved at imprægnere den med en læderbalsam som blødgør og plejer tasken.