Uanset om du leder efter et professionelt dansevinyl til dit studie eller søger efter noget holdbart at danse på til bryllupper og andre arrangementer, så har sunstill den helt rigtige type dansevinyl til dig. Og afhængigt af dit behov kan de hjælpe dig med at finde ud af hvilket dansevinyl, der er bedst for dig.

Dansevinyl – Til enhver stil

Man kan få dansevinyl til alle former for stilarter af dans, som ballet, jazz, brudevals, arrangementer og meget mere. Dansevinyl er mest populære til socialdans og i hjemmet. Det gode ved at bruge dansevinyl er, at de det let at have med at gøre og kan flyttes med, hvis du går behov for det. Skal du for eksempel afholde et bryllup eller et andet arrangement kan du lægge gulvet der hvor det skal bruges og flytte det igen senere.

Dansevinyl er også et fornuftigt valg for studiedansere, der ønsker at få lidt ekstra øvelse derhjemme. De fleste mennesker har ikke sit helt eget dansestudio derhjemme, men det kan du lave med et stykke dansevinyl. Du har simpelthen mulighed for at oprette et midlertidigt dansegulv ved hjælp af dansevinyl, som du nemt kan pakke op og opbevare i skabet, når du er færdig. Det er da smart.

Fordelene ved dansevinyl

Bærbar: Du har brug for et gulv, der kan samle op og tage med dig. Derfor er dansevinyl – som sagt – fantastisk til at skabe et midlertidigt dansegulv plads.

Det er nemt at installere / afinstallere: Tid er penge. Ingen har tid til en 10-timers installation hver gang du skal holde et arrangement eller vil øve dine moves.

Det vejer ikke meget: Uanset hvor let det er at installere et dansegulv, nytter det ikke noget, hvis du skal ansætte 5 store stærke CrossFitters til at bære dit dansevinyl hver gang du skal flytte det, så kommer du aldrig i gang.

Langtidsholdbart: Hele pointen med dansevinyl er kun at gøre dette køb en gang, ikke sandt?  Endnu en ting du IKKE skal bekymre dig om dansevinyl holde længe uanset din om du er til stepdans eller hiphop.