Birkebrænde – nærmest det perfekte brænde

Hvis du har pejs eller brændeovn, så kender du sikkert fornemmelsen af at sidde og kigge ind i flammerne eller gløderne. Det kan være helt meditativt, og du har sikkert oplevet, hvordan du virkeligt slapper af. Det er en helt anden fornemmelse, end når du ser på fjernsynet eller telefonen.

Måske har du afprøvet forskellige typer brænde for at finde din egen favorit. Hvis du endnu ikke har prøvet birkebrænde, så bør du absolut give det en chance, for det besidder nærmest alle de egenskaber, som du kan ønske ved brænde.

For det første giver det en skøn hyggelig knitren, som faktisk gør det meget eftertragtet som indendørs brænde. Endvidere afgiver birkebrændet en skøn duft til rummet, og endelig giver det en dejlig behagelig varme, som fylder rummet i lang tid.

Og lige som prikken over iét, så er birkebrænde særdeles dekorativt, når det ligger i en stak ved siden af pejsen eller brændeovnen.

Hvor kan du købe godt birkebrænde?

Der er særligt én forhandler, som udmærker sig ved at være god til birkebrænde. Hvis du klikker på dette link – birkebrænde, så lander du på hjemmesiden Strandgaardsbraende.dk. Det brænde du køber her er altid klar til brug, og du skal således ikke vente vente på, at det bliver tilstrækkeligt tørt.

Det skyldes at brændet opbevares på et indendørs lager, og desuden er det enten lufttørret eller ovntørret, hvilket vil sige, at det er garanteret gennemtørt og ikke kun skaltørt.

Det er en stor fordel i fyringssæsonen, hvor du bare gerne vil igang med de hyggelige aftener med ild i pejsen eller brændeovnen. Og så bidrager brændet da også positivt til varmeøkonomien.

Strandgaardsbraende.dk leverer til hele Østjylland, hvilket blandt andet vil sige større byer som Århus, Horsens, Vejle og Silkeborg. 

Glæd dig til at tænde op med birkebrænde.