Hos har vi specialiseret os i billige, effektive og brugbare el-artikler. Hos os finder du det meste inden for el-artikler, kabler, belysning samt diverse materialer til befæstelse.

Hos  Billigihc.dk går vi meget op i, at vi kun samarbejder med de allerbedste producenter i branchen, som eksempelvis Siemens, Philips, Daxtor og Nordlux. 

Vi holder prisen helt i bund

Vi har opdaget, at der er en del danske kunder, som ikke behøver vejledning eller lange søforklaringer, når de køber deres el-artikler. Det vigtigste for denne kundetype er med andre ord kvalitet og en fast lav pris. Netop derfor har vi valgt at fjerne ledet med fagfolk. Og det betyder, at vi udelukkende kan fokusere på at indkøbe de bedste produkter samt at holde vores pris helt i bund.

Vi anbefaler derfor altid vores kunder, at det i forvejen har fundet netop de el-artikler, som de har brug for. Og da vi altid sørger for have nogle gode beskrivelser på vores hjemmeside, så kan du i ro og mag bestille vores produkter hjemmefra.

Hos Billigihc.dk sælger vi el-artikler, som både er relevant til privat- og erhvervsbrug, og alle vores produkter bliver altid afsendt inden for 1-3 hverdage, fra du lægger din bestilling i indkøbskurven. Du skal dog være opmærksom på, at vi ikke leverer til udlandet.

Hvis du har spørgsmål til din bestilling, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Og vi lover at besvare den henvendelse hurtigst muligt.