Visse grupper af erhverv er ekstra udsatte for en forhøjet risiko for særlig personfarlig vold i det daglige virke. Det er sørgeligt, men sandt, og noget, man som udøver af disse hverv er ndt til at forholde sig til. Ansatte inden for psykiatrien eller fængselsvæsenet oplever ofte, at patienter eller indsatte kan udvise truende eller voldelig adfærd. Og de, som beskæftiger sig med opretholdelse af ro og orden samt håndhævelse af gældende danske love – for eksempel politibetjente, parkeringsvagter, og billetkontrollører i busser, tog eller metro er ligeledes med jævne mellemrum udsat for trusler om vold, eller direkte vold.

Gå trygt på arbejde med en stiksikker vest

Det ses desværre også temmelig ofte, at såvel sikkerhedsvagter som dørvagter på diskoteker og lignende får skader som følge af vold med enten stik- eller skydevåben. Hvis du bestrider et sådant hverv, har du med stor sandsynlighed gennemgået den nødvendige træning, og er fuldt forberedt på de situationer, der måtte kunne opstå. Du er også klar over, at man hurtigt kan komme til kort overfor en aggressiv og bevæbnet person. Og derfor er det vigtigt at sikre sig, at man er iført det rette udstyr, så man kan udføre sit hverv uden at komme til skade.

Du kan vælge at beskytte dig, ved at iføre dig snit- eller stiksikker vest inden under din arbejdsbeklædning. Hos Elite Armor finder du et stort udvalg af skudsikre veste fra mærker som EA-TEX, Dyneema og Twaron. Samtlige fabrikanter af stiksikre veste, som forhandles i Elite Armors online shop på elite-armor.dk, lever op til samtlige standarder på området – herunder NIJ standard 0101.06 og Stab level 1 0115.00. Disse to standarder er fastlagt og vedtaget af National Institute of Justice.

Elite Armor er desuden registreret og certificeret direkte hos NIJ. Du kan se hele udvalget af skud-, snit- og stiksikre veste på elite-armor.dk