Børneunderholdning har ikke noget med fjernsynet at gøre

Har du selv børn? Hvis du er så heldig at kunne svare “ja“, så har du nok også opdaget, at børn potentielt set kan bruge hele dagen foran fjernsynet med at se dårlige børneserier, hvor der er indlagt dåselatter i baggrunden.   

Du ved så også, at der er kanaler, som viser film og serier for børn 24/7, og at børnene reelt intet får ud af de timer, der lige forvinder op i den blå luft. For ikke at nævne alle de timer børn benytter på deres mobiltelefon. Det er ikke så få skulle vi hilse og sige.

Selvfølgelig er der også kvalitet både på i fjernsynet og på telefonen – der er bare langt mellem de rigtig gode indlæg.

Hvor kan børnene se noget god underholding, i den virkelige verden?

Det er ikke fordi, at børnene ikke gerne vil se rigtig underholdning. De elsker faktisk, når nogle voksne giver sig tid til at lave noget sjovt med dem.

Men hvor finder du lige de personer, hvis du ikke selv er den fødte entertainer? Jamen det gør du da inde på 123trylleri.dk, som er et magisk univers af børneunderholdning, særligt for de lidt mindre børn.

Lad Ballonklovnen Fubbi udfolde sine talenter med at skabe de meste fantastiske dyr af balloner. Eller se ham trylle duer og kaniner frem. Dine børn vil elske det og sidde med store runde øjne.

Det kan også være at det er juletid, og der skal en ægte julemand til. Det klarer 123trylleri.dk skam også. Verdens smukkeste julemand tropper op, og skaber ægte julestemning.

Og sidst, men ikke mindst, så er der der også en ægte pirat, som er klar til at deltage i løjerne. Han tager dig med på skattejagt, hvor I nøje skal følge hans skattekort.

Hvis du gerne vil have dine børn ud i den virkelige verden, så skynd dig ind på 123trylleri.dk og book en god gang underholdning. Du kan også opleve de sjove personager til byfester, eller i børnehaver, fritidsordninger og SFO’er.