Skal du have nyt badeværelse i 2019, kan du roligt drømme om velvære, plads til armbevægelser og en enkel, men hyggelig, stemning. Du skal overveje alt fra badeforhæng til bordplade, og du kan med fordel tænke naturen ind i indretningen.

Et stilfuldt og hyggeligt velværerum beskriver bedst det badeværelse, du skal have, hvis du bygger om eller bygger nyt i 2019. Badeværelset skal få dig helt ned i gear, og afslapning, ro og natur er nøgleordene.

Varm og hyggelig minimalisme

Når du skal vælge dine baderumsmøbler, skal du forestille dig et varmt og hyggeligt rum, hvor selve inventaret gerne må være til den minimalistiske side. Med en enkel og stilren indretning kan du tilføje de små stemningsskabende elementer af natur og tekstil, du bedst kan lide, og samtidig holder du den grundlæggende indretning på et enkelt niveau, der bliver ved med at være moderne.

Når vi taler om minimalisme, kan du med fordel også rydde ud i overflødige ting, så du kun har de ting på badeværelset, du virkelig har brug for – eller som giver dig stor glæde at kigge på. De ting, du ikke skal bruge, kan du gemme eller give væk, og de ting, der er tilbage, skal du give en fast plads på det nye badeværelse. Når tingene har deres faste pladser, undgår du rod i hverdagen, og på den måde kan du træde ind i velværerummet med ro i sindet.

Sørg for gode opbevaringsmuligheder

Når du indretter dit nye badeværelse, så sørg for, at der er den nødvendige plads til opbevaring. Mangler du skuffer, kasser, kurve eller skabe, ender tingene med at står på bordet eller på gulvet, og så mister du den hyggelige og rene fornemmelse. Når alt er på plads, kan du supplere indretningen med et par grønne planter; det løfter humøret og sætter prikken over i’et på fornemmelsen af velvære.