Det er utaknemmeligt når man tænker på hvor lidt folk generelt er villige til at betale for rengøring. Det er ikke kun et fysisk krævende job, det er også et job der kræver erfaring.

Nu er det jo ikke kun støvsugning af kontoret eller trappevask en dygtig rengøringsmand udfører. Det er kun en lille del. Der er andre ting der også skal gøres rene.

For eksempel skal stalde, maskiner og lagerbygninger også være rene.

Stor konkurrence på kontoret

Det er klart at rengøringsopgaver på kontorer er en opgave med mange aktører. Det er svært at få en god opgave og prisen er ofte meget lav. Så lav at medarbejderen kun får mindstelønnen.

Vikarservice er et vikarbureau i rengøring af meget forskelligartede opgaver. Rengøring af maskiner kræver at medarbejderen kan finde ud af at betjene maskinen. Det er altså ikke hvem som helst der kan vedligeholde en traktor eller gravemaskine.

God idé at outsource opgaver

Ofte er det virksomhedens medarbejdere der står for rengøring af deres maskiner og udstyr. Nogle steder skiftes de endda til at rengøre køkken og fællesområder. Men det er spild af tid og penge.

Dine medarbejdere er dygtige. Ikke nødvendigvis til rengøring, men de er eksperter i de opgaver du har ansat dem til. Din virksomhed tjener flere penge ved at lade folk gøre det de er gode til. Rengøring bør du udlicitere.

Tænk på hvor meget du kan tjene på en time. Det er sikkert mere end hvad det koster at hyre rengøring.

Lav en aftale med et vikarbureau

Du behøver ikke at ansætte din egen stab af rengøringsassistenter. Du kan med stor fordel lave en aftale med et vikarbureau. Så får du engagerede folk til at gøre et godt stykke arbejde. Det eneste du skal tænke på er at stille en opgave.