Hos Abcleg.dk finder du alt hvad hjertet begærer af eventyrligt legetøj til børn på alle aldertrin op til 12 år. Her sælges alt fra dukker og bamser til spil og legetæpper i alverdens forskellige forunderlige farver, former og størrelser. Du vil med garanti kunne finde et stykke legetøj, som dit barn vil elske. Udover at legetøjet er sjovt og spændende for børnene at lege med, er flere af de produkter, som forhandles hos Abcleg.dk fremstillet sådan, at de fremmer børnenes læring. På den måde kan dine børn have det fantastisk sjovt samtidig med, at de udvikler deres mentale og læringsmæssige evner. Alt legetøj, som er fremstillet med formålet om at fremme børns læring, er udviklet i samarbejde med dygtige pædagoger, lærere og konsulenter, og du kan derfor være sikker på, at der ligger mange gode tanker bag hvert et stykke læringslegetøj, som forhandles hos Abcleg. Udover at forbedre barnets mentalitet, kan meget af det læringsfremmende legetøj også forbedre de motoriske evner hos de små. Både de helt små tumlinger, men også større børn med særlige behov, kan have stor fordel af at få hjælp til udvikling af de motoriske evner.

Det læringsfremmende legetøj kan, udover at være brugbart i hjemmet, også bruges af folkeskolelærere, som underviser børn i de små klasser. Legetæpper er eksempelvis gode redskaber til at udvikle børns evner inden for tal, regning, bogstaver og samarbejde. 

Abcleg.dk har en utrolig god hjemmeside, hvor du kan vælge både alder og behov, så du nemt og hurtigt kan finde det helt rigtige legetøj til dit barn eller til din klasse. Er der nogle særlige behov at tage hensyn til, er der helt sikkert et hjælpende redskab at hente her. Er du i tvivl kan du altid få hjælp af det venlige personale, som står til rådighed ved telefonerne fra 9 til 16 i hverdagene.