Skal du bruge en VVS’er med erfaring i bagagen og kendskab til alle sider af VVS-arbejdet, så skal du kigge efter Gustafsen VVS. Her får du intet mindre end 100 års kendskab til branchen, et omfattende repertoire af afsluttede projekter og en lang række dygtige fagfolk, der alle arbejder for at gøre dig tilfreds.

Er du nysgerrig? Så tag et kig på gustafsenvvs.dk eller læs med her, og bliv klogere.

To generationer af kvalitet og håndværk

Gustafsen VVS har været drevet med passion i mere end 23 år. I starten under navnet Carsten Gustafsen VVS – af selvsamme mand – og i dag under navnet Gustafsen VVS, som drives videre af Carstens tre sønner.

Familievirksomheden ligger vægt på respekten for godt håndværk, og derfor er kompromisløs kvalitet omdrejningspunktet for alt arbejde, der udføres af virksomhedens ansatte.

Gustafsen VVS udfører alle former for VVS-arbejde, fx alm. VVS, renovering af badeværelse, fjernvarmeinstallationer, totalentrepriser, energioptimering, blikkenslagerarbejde samt opførelse og renovering af tandlægeklinikker. Og du kan være helt sikker på, at arbejdet er autoriseret VVS-arbejde, og for din sikkerheds skyld er virksomheden medlem af Dansk VVS Garanti – så har du intet at frygte.

Fusion med Carl Sørensen & Søn VVS

I 2016 overtog Gustafsen VVS den velrenommerede VVS-virksomhed Carl Sørensen & Søn efter Richard og Peter Sørensen, der naturligvis stadig er ansat i virksomheden sammen med deres 4 medarbejdere. Som byens ældste VVS-firma kan Carl Sørensen & Søn bryste sig af 100 år i branchen, og den årelange erfaring har naturligvis ført til et endnu stærkere brand, så Gustafsen VVS kan tilbyde den brede vifte af kompetencer til sine kunder.

Et VVS-firma for alle

Uanset om du henvender dig som privat, som virksomhedsejer eller som offentlig institution, så kan Gustafsen VVS hjælpe dig med din opgave. Du får stor erfaring inden for alle områder, og medarbejderne løser både traditionelle VVS-opgaver, ligesom omfattende badeværelsesrenoveringer løses med stor entusiasme.

Du kan også drage nytte af Gustafsen VVS, hvis du er ved at være træt af din varmeregning, der bliver større og større med de stigende el-, olie- og gaspriser – nemlig ved at lade dem stå for din fjernvarmeinstallation. En fornuftig måde at spare penge på og desuden et lille slag for miljøet.

Hvis du alligevel er i gang med energirenoveringen i form af fjernvarmeinstallation, så ligger det desuden lige til højrebenet at lade VVS-firmaet give dine tekniske installationer en grundig gennemgang. Ofte er der store besparelser at hente ved at optimere installationerne, så du får den mest energieffektive bolig.