Ingen rigtig garderobe uden mindst et par skjorter, som kan bruges ved forskellige lejligheder. Det handler ikke kun om farvesammensætning, men også om mønstervalg og materiale. Om det så er til arbejdet, den formelle fest eller hygge med drengene kan du altid smide en skjorte over, som fungerer efter hensigten.

Vi giver dig her 3 bud på skjorter, som du som mand bare absolut må have i din garderobe.

Eterna modern fit skjorter

Eterna er et brand for den ambitiøse, velklædte mand, der gerne vil fremad i livet. Det er ikke en vild og unik skjorte, som man kun har én af – tværtimod er det en simpel og meget klassisk løsning, som man nok nærmere har 15-20 stykker af i skabet. Fordi når man er på farten, sætter det visse krav til holdbarhed og renhed, og nogle gange holder det ikke med én skjorte om dagen.

Vælg eterna modern fit for maksimal mandlig potens.

Den kortærmede sommerskjorte

De fleste professionelle skjorter til arbejdslivet er langærmede – men det kan i visse tilfælde være helt OK at vise lidt hud. Særligt om sommeren, når det også skal matche vejret. Begiv dig ud i nogle Hawaii-temaer og prøv dine grænser lidt af. Forandring fryder!

Den varme skovmandsskjorte

Vi har alle en eller flere skovmandsskjorter liggende i helt sikkert rød og grøn. Og det er der en meget god grund til. Den er tilpas casual og tilpas formel, så du både kan have den på til familiefester og til byturen med drengene. Det kan sågar være, at du starter ud med familiefest om middagen for at tage i byen senere – og så slipper du helt for at skifte tøj.