Går du med tanker om at blive selvstændig inden for transport, eller vil du bare gerne hjælpe med at optimere din nuværende virksomhed? Så er der mange måder at gøre det på, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, hvad man skal huske, når man skal køre transport for erhverv. Vi giver dig her tre gode råd med på vejen.

Gør det bæredygtigt

Der er øget fokus på bæredygtighed i den måde, vi danskere lever livet på. Det betyder også, at hvis du skal være attraktiv som virksomhed, skal du have de rigtige værdier med i bagagen. Der findes flere løsninger, du kan tage i brug, når du vil begive dig ud i bæredygtig transport, men meget handler naturligvis om, hvordan enhederne bruger mindst muligt brændstof.

Husk specialgods

Har du styr på, hvad det er for noget, du skal transportere, og om der er bestemte regler for netop denne type transport? Der er stor forskel på reglerne for eksempelvis fødevarer og normale pakker bestilt gennem en tøjshop. Du skal derfor være fuldstændigt inde i reglerne på det område, du opererer på, hvis du vil undgå båder og tilsyn fra myndighederne. Det kan nemlig godt blive rigtig dyrt, og samtidig skal forbrugerne også stole på, at deres varer er håndteret korrekt.

IT-systemer letter hverdagen

Er vognen eller transportenheden koblet op på et IT-system, som giver alle de nødvendige informationer? Hvis ikke bør du bestemt overveje det. Det kan lette utroligt meget arbejde for chaufførerne i hverdagen, og jo hurtigere de kommer i mål, jo bedre service giver du din kunde.