Står du over for en større renovering af dit køkken, eller har du planer om at bygge det hele nyt fra bunden? Vi har i denne artikel samlet et par gode fifs til, hvordan du kan gøre dit køkken ekstra lækkert. Det kræver lidt knaster på lommen, men hvis du er villig til at investere i husets vigtigste rum, er det helt sikkert løsningerne for dig.

Varmeskab ved siden af køleskabet

De fleste madvarer har godt af at blive kølet ned, men nogle gange kan det være praktisk at holde maden varm. Det kan du med et varmeskab, og det er en god tilføjelse til hjemmet, der har alt. Smarte varmeskabe kan nu om dage også flyttes rundt, så maden under transport ikke bliver kold. Det er bare en lækker feature, hvis der kommer prominente gæster.

Vinkøler

Fars store drøm er måske en BMW, men vinkøleren kommer ind som en sikker andenplads. Vinkølere er blevet mere og mere populære i danske hjem, og de kommer i mange forskellige udgaver. Uanset hvad er det bare dødlækkert med en vinkøler, eller måske endda en vinkælder hvis du har pengene til det. Vin skal opbevares ved de rigtige temperaturer for optimal smag.

Sous vide-udstyr

Sous vide er en tilberedningsteknik, hvor man vakuumpakker maden, så den opnår en perfekt mørhed, når den skal spises. Det tager lang tid at lave mad med sous vide, men du vil ikke fortryde det, når du har sat tænderne i det lækre kød. Der findes et væld af udstyr hertil, som man med fordel kan tilkøbe til køkkenet.