Går det godt for din virksomhed, og har du overskud til at kunne investere i mere dekorative elementer til lobby, kontorer og fællesarealer? Så har vi her samlet 3 bud på dekorative elementer, der kan skubbe benene væk under enhver, der kommer på besøg.

Sunde og grønne plantevægge

Plantevægge er ikke alene pæne at kigge på – de bidrager også til et utroligt behageligt indemiljø. Plantevægge kan designes nærmest efter ønske, og du kan koble den op med noget vand for et ekstra eksklusivt miljø. Det er ikke helt billigt, men hvis man leder efter plantevægge de rigtige steder, kan man stadig sagtens gøre en god handel. Du skal også se det som en investering i dine medarbejdere, da alle arbejder bedre, når miljøet omkring tillader det.

Fontæne ved indgangen

Vand kan bare noget helt magisk, og det kan du udnytte, når du skal dekorere din virksomheds arealer. Med et springvand eller en fontæne kan du give et topprofessionelt indtryk til potentielle kunder og derved øge chancen for, at de skriver under på kontrakten. Hvad end det er indendørs eller udendørs, er det en fantastisk tilføjelse, som vil inspirere og give lyst til at møde op på arbejde hver dag. Få professionel hjælp til at installere det, da vand kan være besværligt at installere.

Gør noget ud af din belysning

Har du de grimme lysstofrør hængende? Så er det helt sikkert noget, som folk lægger mærke til, når de færdes i bygningen. Med det helt rigtige lys kan din virksomhed fremstå markant bedre og mere professionel, selvom belysning ofte ikke er det, der står øverst på listen.