Står du med et næsten indflytningsklart byggeri, men mangler du at lægge sidste hånd på i form af interiør? Det er nu, hvor du endelig kan få lov at lege The Sims i virkeligheden, og det er ganske enkelt bare super sjovt. Du har måske allerede lagt den helt store plan, men hvis du søger lidt inspiration, kommer vi her med gode råd til, hvordan du kommer godt i mål med dit nye hjem.

Start med loftslamperne

Det er din belysning, der kraftigt er med til at definere, hvordan rummet skal indrettes. Har du derfor en stor loftslampe, eller skal du ud at købe en, så skal den helst hænge lige over spisebordet eller midt i rummet. Det giver ikke nogen arkitektonisk mening, hvis den store loftslampe hænger skråt over spisebordet eller ved siden.

Brug hjørnerne til hyggeområder

Hvad end du har planer om den helt store TV-stue eller et hyggehjørne til læsning, så skal du udnytte kanterne i dit hjem. Ligesom at børn kan lide at bygge huler, så kan vi voksne godt lide at sidde i en krog og se TV eller læse en bog. Trygheden omklamrer os, og det sætter vi stor pris på, når vi gerne vil slappe af.

Ikke gem krydderierne lige over komfuret

Mange af os har en tendens til at stille krydderierne lige over komfuret, fordi det er logisk i forhold til at række at række ud efter dem. Men der sker ofte det, at kondensvandet fra damp sætter sig i krydderierne, og det er ikke godt for dem. Gem dem længere nede og ved siden af i stedet.